Спеціальні потреби

У Росії від морозів померло вже 120 осіб


З приводу низьких температур у деяких районах Росії, зокрема на Далекому Сході і в Сибіру, евакуйовано тисячі людей з їх квартир. Надходять повідомлення, що вже померло понад 120 людей, щонайменше семеро протягом останньої доби.

Метеорологи кажуть, що це одна з найсуворіших зим у Росії протягом останніх кількох десятиліть. У деяких місцях температура впала нижче 50 градусів за Цельзієм.

На Магадані снігом замело понад 300 кілометрів доріг. Де-не-де все вкрите п’ятиметровим покривлом снігу. Туди не можуть дістатися ні люди, ні техніка.

У республіці Тива, що в Сибіру, уже кілька днів втримуєть температура мінус 40 градусів і навіть нижча. Від морозу позамерзали труби огрівальної системи, і органи влади були змушені евакуювати людей з їхніх домів. Багато мешканців знайшли притулок у місцевих школах і лікарнях.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG