Спеціальні потреби

Щонайменше 28 мігрантів потонули біля узбережжя Греції


Щонайменше 28 мігрантів потонули в неділю після того, як їхній човен перевернувся біля узбережжя Греції, повідомила грецька влада.

Багатьох мігрантів врятували поблизу острова Фармаконісі в південносхідній частині Егейського моря. За даними Міжнародної організації з міграції, близько 3 тис. людей загинули намагаючись перетнути Середземне море цього року.

Тим часом австрійська поліція в неділю повідомила про порятунок 42 мігрантів, які їхали в рефрижаторі для перевезення квітів по шосе поблизу кордону з Німеччиною. і Арештовано двох іракців, які їх перевозили.

Місцева поліція в стані підвищеної уваги після того, як минулого місяця на шосе у східній частині Австрії було знайдено рештки 71 особи, які, на думку влади, були мігрантами.

Згідно з Міжнародною організацію з міграції, понад 430 тис. мігрантів, зокрема біженців з Сирії та Іраку, перетнули Середземне море 2015 року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG