Спеціальні потреби

Компанія «Microsoft» представила свій перший планшетний комп’ютер


Компанія представила свій новий продукт на прес-конференції у Лос-Анджелесі у понеділок ввечері. Експерти припускають, що новий планшет «Microsoft» буде працювати на операційній системі Windows RT – спеціальній версії Windows 8, яка створена для портативних пристроїв, які економно споживають енергію. Перший планшетний комп’ютер компанії «Microsoft» з’явиться доступним на ринку вкінці вересня або на початку жовтня цього року.

Останнім часом також ширилися чутки про те, що «Microsoft» має намір купити компанію «Nokia», а також соціальну мережу «Yammer».

Випустивши новий продукт, «Microsoft» створив серйозну конкуренцію компанії «Apple», планшетні пристрої якої до цього часу були єдиними на ринку. Сьогоднішня версія iPad – домінуючий пристрій на ринку планшетів. Він має 650 тисяч додатків для найрізноманітніших операцій. iPad, однак, не підтримує програму Flash, а користувачі скаржаться на повільну роботу комп'ютера з текстовими редакторами.

Експерти вважають, що «Microsoft» може позмагатися з «Apple», удосконаливши свої продукти, встановивши партнерство з різними компаніями в індустрії розваг, а також розвиваючи відеоігри Xbox.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG