Спеціальні потреби

Пошуки літака МН370: в Індійському океані знову зафіксували «сигнали»


Пошуково-рятувальні бригади в Індійському океані віднайшли «сигнали», які вони вважають, можливо, надходять з бортового самописця зниклого 8 березня малазійського літака.

Голова австралійського департаменту, який займається пошуками літака, сказав, що сигнали, схожі на маяки чорної скриньки та записувача розмов у кабіні пілотів, зафіксували двічі у вівторок.

Після того, як знайдуть «чорну скриньку», для її підйому задіють роботизований батискаф, який здатний підняти її з дна океану.

Фахівці неодноразово зазначали, що джерело живлення бортового самописця розраховане тільки на 30 днів. Нагадаємо, що авіалайнер, який летів з Куала-Лумпура до Пекіна з 227 пасажирами і 12 членами екіпажу на борту, зник з екранів радарів цивільних авіадиспетчерів в ніч на 8 березня. При цьому літак не подавав жодних сигналів про неполадки на борту або інші проблеми.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG