Спеціальні потреби

В ході пошуків малайзійського літака виявлено 122 об’єкти поки що невідомого походження


Район пошуків малайзійського літака в Індійському океані
Район пошуків малайзійського літака в Індійському океані

Малайзія повідомила, що щойно вивчені знімки із супутників вказують на 122 об’єкти, можливо, уламки зниклого малайзійського літака в Індійському океані.

Міністр оборони Малайзії Гішаммуддін Гуссейн заявив репортерам у середу, що місце можливих уламків було встановлено на основі фотограцій з французького супутника із 23 березня.

Підкреслюючи те, що поки що не підтверджено, що це уламки саме малайзійського літака, він сказав, що це становить «новий доказ» у розслідуванні справи зникнення літака.

Імовірні уламки виявлено неподалік місця, де на фотографіях з китайського та австралійського супутників уже раніше помічено можливі плаваючі об’єкти.

Про це повідомлено в час, коли відновилися пошуки літака після 24-годинної відстрочки з приводу несприятливої погоди. В пошуковій операції бере участь щонайменше 12 літаків і два судна з кількох країн.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG