Спеціальні потреби

Ізраїль схвалив будівництво понад 1200 квартир на окупованих територіах


Ізраїльські офіційні особи схвалили будівництво понад 1200 квартир у районі Єрусалима, поза ізраїльським кордоном з 1967 року.

Будівельний комітет Міністерства внутрішніх справ дав остаточну згоду на план у понеділок.

Проект передбачає негайну побудову 930 квартир і приблизно 300, які можуть бути побудовані пізніше в районі Гіло, що розташований на південних окраїнах Єрусалима, неподалік палестинського міста Віфлеєм.

Найновіше рішення є частиною планів побудувати приблизно 5300 квартир у Єрусалимі, схвалених ізраїльськими офіційними особами від минулого тижня. Ці квартири є поза кордоном з 1967 року, відомим також як «зелена лінія».

Всі члени Рада Безпеки ООН, за винятком Сполучених Штатів, осудили найновіші плани поширення єврейських поселень і закликали до їх припинення.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу кинув виклик міжнародній опозиції його планам поширення поселень на окупованих територіях на схід від Єрусалима.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG