Спеціальні потреби

Нетаньягу: Роугані - вовк у овечій шкурі


Беньямін Нетаньягу вистпає на Генеральній Асамблеї ООН
Беньямін Нетаньягу вистпає на Генеральній Асамблеї ООН
Виступаючи на сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу застеріг міжнародну громадськість проти співпраці з іранським урядом.

Президента Ірану Гасана Роугані Нетаньягу назвав "вовком в овечій шкурі" і наголосив на тому, що Тегеран все ще прагне придбати ядерну зброю і знищити Ізраїль.

За словами прем'єр-міністра, лише жорсткі санкції і ймовірна військова загроза є єдиним способом утримати Іран від створення ядерної зброї. Однак якщо міжнародне співтовариство не прийме відповідні заходи, Ізраїль готовий самостійно захищати себе від загрози з боку Ірану, заявив Нетаньягу.

У понеділок, незважаючи на нещодавнє потепління у відносинах між США та Іраном, Барак Обама сказав Нетаньягу, що він не виключає можливості застосування сили у боротьбі з ядерною програмою Тегерана.

Нагадаємо, 27 вересня відбулася історична телефонна розмова між президентами Ірану і США, що стала першим двостороннім дипломатичним контактом на найвищому рівні між обома країнами з 1979 року, коли в Ірані відбулася ісламська революція.

.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG