Спеціальні потреби

Індієць, звинувачений у груповому зґвалтуванні студентки, наклав на себе руки


В Індії поліція повідомила, що один з чоловіків, звинувачених у груповому зґвалтуванні студентки на автобусі в Делі, наклав на себе руки у в’язниці.

Представник в’язниці Тігар сказав, що Рам Сінг повісився в понеділок, використовуючи для цього свій одяг. Міністр внутрішніх справ Сушіл Кумар Шінде сказав репортерам, що ймовірне самогубство було спричинене великим недоглядом у системі безпеки і що органи влади розслідують обставини інциденту.

Батько Сінга і адвокат наполягають, що Сінга було вбито у в’язниці та що раніше отримане поранення руки зробило його нездатним повісити себе.

Батько ув’язненого заявив, що син сказав йому, що його ґвалтували інші в’язні, які повторно погрожували йому смертю.

Сінг був звинувачений у цьому, що він вів автобус, на борту якого у грудні минулого року зґвалтовано 23-річну студентку і бито металевим прутом протягом понад двох годин. Завдані студентці внутрішні рани були такими серйозними, що два тижні пізніше вона померла.

Індійські органи влади звинуватили Сінга в тому, що він був лідером групи, яка складалася з п’ятьох дорослих чоловіків і підлітка. Судова справа дорослих чоловіків розпочалася минулого місяця перед судом прискореного режиму, тоді як справа підлітка минулого тижня.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG