Спеціальні потреби

Індія внесла гостру ноту протесту Пакистану


Посол Пакистану в Індії Сальман Башір
Посол Пакистану в Індії Сальман Башір
Індія внесла гостру ноту протесту Пакистану з приводу вбивства у Кашмірі у вівторок двох індійських військовослужбовців пакистанськими солдатами. Пакистан заперечує будь-яку причетність до атаки.

У середу, міністр закордонних справ Індії Сальман Хуршід сказав, що його країна висловила послу Пакистану Сальману Башіру своє глибоке занепокоєння цим інцидентом. За повідомленням влади Індії, тіла двох військовослужбовців були піддані «варварському та негуманному понівеченню» і, що цей інцидент порушив «всі прийняті норми міжнародної поведінки».

Водночас, Хуршід заявив, що ця справа не повинна стояти на перешкоді продовженню мирного процесу між обома ядерними сусідами.

Речник армії Індії у середу підтвердив, що тіло одного із військовослужбовців було обезголовлене.

Представники військового командування Пакистану заявили, що згідно з результатами проведеного ними розслідування, доказів на підтримку тверджень Індії - немає.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG