Спеціальні потреби

Угорщина закриє кордон з Хорватією?


Прем’єр-міністр Орбан шукатиме підтримки зусиль країни щодо перекриття кордону з Хорватією.

За словами прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, він шукатиме підтримку зусиль своєї країни для блокування напливу мігрантів на південному кордоні з Хорватією, зокрема перекриття кордону, як це зробила Угорщина з Сербією.

Орбан виступив у п'ятницю на прес-конференції у Відні після зустрічі з канцлером Австрії Вернером Файманом. Угорський прем'єр-міністр пообіцяв, що будь-які заходи, які вживатиме його країна, будуть «прозорими».

Орбан високо оцінив співпрацю Сербії з Угорщиною в роботі з потоком мігрантів. Однак він висловив сумнів у тому, що Хорватія дотримується таким же чином правил Європейського Союзу щодо роботи з мігрантами та прикордонного контролю.

У четвер Європейський Союз оголосив, що 7 жовтня почнеться другий етап середземноморської операції проти перемитників, які перевозять мігрантів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG