Спеціальні потреби

Євген Глібовицький: Українці мають навчитися відповідальності


Арешти та допити лідерів української опозиції викликають критичну реакцію на Заході. Минулого тижня Державний департамент США видав заяву у якій наголосив, що хоча корупцію необхідно долати, але переслідування з боку правоохоронних органів не повинні бути політично вмотивованими.

Про переслідування української опозиції говорять і західні аналітики. Зокрема британське видання «Файненшел Таймс» цитує виконавчого директора Дому свободи Дейвида Креймера. За його словами останні затримання та розслідування в Україні викликають запитання щодо відданості теперішнього президента демократичним принципам.

Детальніше про сьогодення та найближче майбутнє України у студії «Голосу Америки» розповів аналітик, директор експертної компанії Pro.mova Євген Глібовицький.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG