Спеціальні потреби

Новий уряд Єгипту склав присягу


У четвер президент Єгипту Мохаммед Мурсі приймав присягу в членів першого уряду країни, сформованого після усунення від влади минулого року президента Госні Мубарака.

На посаді міністра оборони залишився фельдмаршал Мохаммед Тантаві, який очолював Вищу військову раду Єгипту, що керувала країною після відставки Мубарака.

До складу очоленої «Братами-мусульманами» нової адміністрації також входять дотеперішні міністри фінансів та закордонних справ Мумтаз аль-Саїд та Мохаммед Камель Амр.

У тимчасовому уряді Єгипту новий прем’єр-міністр країни Гашім Канділ обіймав посаду міністра водних ресурсів та іригації.

Формальний перехід влади в Єгипті до цивільної адміністрації відбувся після тривалого політичного безладдя та боротьби за владу між Мурсі та правлячими військовими, які перебрали керівництво країни після відходу Мубарака з президентського поста.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG