Спеціальні потреби

Палата представників США «забула» схвалити допомогу потерпілим від урагану «Сенді»?


Деякі законодавці Конгресу США висловили гнів і здивування з приводу, як здається, рішення про закінчення сесії без схвалення допомоги жертвам катастрофічного в наслідках урагану «Сенді», який у жовтні пройшов східним узбережжям США, і який спричинив смерть щонайменше 125 людей.

У вівторок ввечері Палата представників закінчила сесію без голосування в справі екстреного фінансування. Це загрожує буль-якому рішенню до часу, коли у четвер збереться новий Конгрес. Минулого тижня Сенат схвалив пакет допомоги на суму 60 мільярдів доларів.

Конгресмени з штатів Нью-Йорк і Нью-Джерзі закликали законодавців Палати представників розглянути можливість схвалення пакету допомоги населенню районів, які дуже потерпіли від стихійного лиха і яким потрібна негайна допомога. Президент Обама у грудні закликав Конгрес свалити допомогу потерпілим від урагану «Сенді» на суму 60.4 мілдьярда доларів.

Перед закінченням сесії більшість уваги Палата представників приділила схваленню законопроекту, який запобіг так званій «фіскальній прірві».
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG