Спеціальні потреби

ООН: Китай відіграв «конструктивну» роль у зменшенні напруження на Корейському півострові


Генеральнй секретар ООН Пан Гі Мун високо оцінив Китайську Народну Республіку за її «конструктивну» роль у зменшенні напруження між Північною і Південною Кореями.

Він зробив це в заяві китайському телебаченню в Пекіні в середу після зустрічі з президентом Сі Цзіньпіном.

Північнокорейські та китайські офіційні особи мали в середу розмови на високому рівні в Пекіні. За всіма ознаками, це була спроба покращити відносини, які були напружені після того, як Пекін різкіше ніж дотепер зареагував на найновіше ядерне випробування, проведене Пхеньяном.

Представник Міністерства закордонних справ не подав багато подробиць на тему того, що він назвав «стратерічним діалогом» заступників міністрів закордонних справ КНР і КНДР.

Корейський заступник міністра закордонних справ очолював делегацію своєї країни на шестисторонні переговори у справі ядерної програми Північної Кореї.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG