Спеціальні потреби

У співчутті до прохачів віз зізнався американський дипломат у Росії


Оця черга аж за ріг будівлі Служби реєстрації автозасобів тут у Вірджинії наповнила мене співчуттям до моїх друзів, які терпляче чекали віз

Прес-аташе посольства Росії у США Уілл Стівенс висловив співчуття усім, кому доводиться стояти у чергах для отримання віз у закордонних представництвах.

Розпач прохачів візи, яким доводиться тривалий час простоювати у чергах до консульських відділів, став зрозумілий американському дипломату, який зараз перебуває у США з родиною, коли він побачив чергу до відділку Служби реєстрації атозасобів США (DMV - служба, яка займається реєстрацією автовласників, видачею водійських прав, посвідок особи та ін. Це одна із найбільш непопулярних серед американців держустанов - прим. ГА) у штаті Вірджинія.

"Оця черга аж за ріг будівлі Служби реєстрації автозасобів тут у Вірджинії наповнила мене співчуттям до моїх друзів, які терпляче чекали віз", - твітнув дипломат, який постійно працює у Росії.

Черги до дипломатичних представництв є реальністю для багатьох українців, які намагаються отримати візу для поїздок за кордон.

Нарікають українці і на роботу закордонних дипломатичних представництв самої України.

Дивіться також: Дональд Трамп підтвердив план депортації нелегальних іммігрантів

Дональд Трамп підтвердив план депортації нелегальних іммігрантів. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:55 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG