Спеціальні потреби

Заява сенатора Кардина і конгресмена Сміта щодо санкцій проти українських посадовців


Сенатор Бен Кардин
Сенатор Бен Кардин
Голова Гельсінської комісії США сенатор Бен Кардин (з Меріленду) і старший член Комітету у закордонних справах Сенату та співголова конгресмен Кріс Сміт (з Нью-Джерсі), старший член Комітету у закордонних справах Палати представників, сьогодні зробили наступну заяву:

«Ми всі були в шоці від зображень і новини з Києва. Це насильство є результатом режиму, який неодноразово демонстрував презирство до свого народу, що не хоче нічого іншого, крім того, щоб до нього ставилися з гідністю, на яку вони (українці) мають право як громадяни. Ми однозначно засуджуємо відновлення насильства в Києві. Ми солідарні з українським народом у його боротьбі за справедливість.

Прийшов час, щоб негайно ввести особисті санкції, в тому числі візові, замороження активів та інші заходи, проти організаторів і виконавців насильства та інших кричущих порушень прав людини. Замість того, щоб звинувачувати лідерів опозиції, Янукович повинен розпочати серйозний діалог з ними для досягнення важливого політичного рішення, яке уможливило б Україні йти шляхом миру, процвітання і демократії. США і ЄС повинні використати наявні в їх розпорядженні інструменти для сприяння мирному врегулюванню цієї кризи. ОБСЄ, зокрема, повинна використати свої ресурси і механізми для моніторингу та пом’якшення серйозних проблем у галузі прав людини».
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG