Спеціальні потреби

Віце-президент Байден: дипломатія щодо Ірану не буде вічною


Віце-президент Сполучених Штатів Джозеф Байден попередив Іран, що залишилося мало часу для дипломатичної розв’язки суперечки з приводу іранської ядерної програми.

Його заяву надрукувала в п’ятницю німецька газета «Sueddeutsche Zeitung» з нагоди початку його відвідин Німеччини для участі у конференції з питань безпеки, що відбудеться в Мюнхені.

Віце-президент США сказав, що ще є час і місце для дипломатії і економічного тиску на Іран, але додав, що такі можливості не будуть доступні весь час. За його словами, Іран може сподіватися тривалих санкцій і збільшення міжнародного тиску.

Іран наполягає, що розвиток його ядерної технології мирного призначення, тоді як американські і західні союзники вважають, що метою Ірану є виготовити ядерну зброю.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG