Спеціальні потреби

Компанія «Apple» виграла суд проти корпорації «Samsung»


Найбагатша компанія світу «ЕППЛ» стала ще багатшою, а саме на мільярд доларів які, за рішенням суду, їй повинна виплатити корпорація «САМСУНГ».

"Це рішення відкриває шлях судити інших виробників телефонів та планшетів. А саме цього вони й хотіли".
Джош Лоуенсон,
редактор спеціалізованого видання «CNET»

Лава присяжних у Каліфорнії погодилась з юристами «ЕППЛ», які звинуватили південнокорейських конкурентів у порушенні кількох патентів, що належать американцям. Компанія «ЕППЛ» переконала суд, що «САМСУНГ» скопіював дизайн її телефону «iPhone» та планшетного комп’ютера «iPad». Тепер рішення лави присяжних відкриває широкі можливості для лідера галузі, говорять експерти. З ними погоджується і редактор спеціалізованого видання «CNET» Джош Лоуенсон:

«Це велика перемога для «ЕППЛ», вони отримали майже все, чого хотіли. Особливо у контексті майбутнього. Це рішення відкриває шлях судити інших виробників телефонів та планшетів. А саме цього вони й хотіли. І не отримали вони лише двох з половиною мільярдів доларів, яких вимагали», - говорить Джош.

Юристи корпорації «САМСУНГ» вже заявили, що будуть оскаржувати рішення суду.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG