Спеціальні потреби

Неподалік Кабула екстремісти застрелили чотирьох цивільних


Неподалік Кабула імовірні повстанці застрели чотирьох цивільних. Представник провінційних органів влади заявив. що чотирьох осіб було викрадено у вівторок, коли вони були в дорозі зі столиці до віддаленої провінції Вардак. За його словами, прошиті кулями тіла цивільних було знайдено пізніше у районі Джалрез.

Це вже другий такий інцидент у районі за останні кілька тижнів. Наприкінці липня невідомі витягнули з автомобіля чотирьох афганських вартових і застрелили їх.

Протягом п’яти років поспіль в Афганістані збільшується кількість жертв серед цивільного населення. Згідно із документом, опублікованим цього року Організацією Об’єднаних Націй, торік в Афганістані загинуло понад 3000 цивільних. Це на вісім відсотків більше, ніж у 2010 році.

У середу НАТО повідомило, що в результаті атак загинуло троє військовослужбовців. Двоє коаліційних солдатів загинуло у східному районі країни, один на півдні. Інших даних поки що не оприлюднено.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG