Спеціальні потреби

Поліція і родина Джексона з’ясовують причини його смерті





Тисячі шанувальників Майкла Джексона очікують оприлюднення планів щодо організації поховань короля поп-музики. В той же час все ще залишається чимало питань щодо причин його смерті, долі його спадку та трьох дітей.

Родина Джексона замовила повторну автопсію. Вони відкидають попередній висновок, що причиною смерті Майкла Джексона стало зловживання ліками. Його колишня помічниця Реймон Бейн каже, що він не був залежний від ліків:

«Коли я очолювала організацію Майкла протягом десяти років, я говорила з ним по 20 разів на день і він не був на пігулках».

У центрі підозр родини та слідчих лікар Конрад Мюрей. Його найняв промоутер запланованих 50 концертів Майкла Джексона у Лондоні. Наразі доктор Мюрей співпрацює з поліцією. Офіційні особи кажуть, що він залишається в Лос-Анджелесі після смерті Джексона. Він не поїхав в інше місто і не переховується.

Втім, няня, що доглядала за трьома дітьми Джексона, розповіла в інтерв’ю, що Майкл таки зловживав ліками і багато разів вона промивала йому шлунок.

Одночасно із з’ясуванням причин смерті Джексона починається боротьба за опікунство над його трьома дітьми. Наразі вони перебувають із родиною Майкла.

Двох дітей – 12-річного Принца Майкла Першого та 11-річну Періс Майкл Кетрін народила колишня дружина Майкла Деббі Роув. Третього 7-річного Принца Майкла Другого народила анонімна сурогатна матір.

На дітей можуть претендувати батьки Майкла Джексона, Деббі Роув та їхня няня Ґрейс Рарамба. Із них Деббі Роув, яка живе на ранчо в Каліфорнії, – єдина, хто біологічно пов’язана з двома старшими дітьми.

Хоча сам Майкл Джексон мав мільйонні борги, є підстави вважати, що спадок його дітей захищений від кредиторів.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG