Спеціальні потреби

У Іраку продовжується кровопролиття


Британський контингент в Іраку знешкодив сімох озброєних людей і зруйнував поліцейське відділення у південному місті Басра, щоби запобігти вбивству утримуваних там в'язнів.

У понеділок зранку британські сили штурмом взяли приміщення поліцейського управління після того, як отримали розвіддані про те, що його працівники готуються стратити в'язнів. Згідно з інформаціями, правоохоронці у Басрі були причетні до викрадань, вбивств та інших злочинів.

За офіційною інформацією, рейд проводився в рамках розпочатої раніше широкомасштабної операції у боротьбі з кримінальною діяльністю поліцейських.

Також у понеділок в результаті вибуху замінованого авто у Багдаді загинуло щонайменше десятеро людей. Теракт стався у населеному переважно шиїтами районі столиці. Окрім цього у Багдаді від вибуху придорожньої міни загинув американський військовослужбовець. Ще двоє померли від важких поранень, отриманих у результаті збройної сутички з бойовиками у провінції Анбар. З інших подій.. американські та іракські сили затримали чотирьох громадян Ірану за підозрами в причетності до ескалації насильства у Багдаді.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG