Спеціальні потреби

Минуло 100 днів роботи уряду Януковича


Сьогодні минає сто днів від початку роботи уряду Віктора Януковича. Традиційно саме цього дня підводять перші підсумки діяльності нової влади.

4 серпня 2006 року Україна побачила дежа в`ю – Віктор Янукович вдруге став прем`єр-міністром України та очолоив уряд, який за невеликими виключеннями нагадував той самий склад, з яким Янукович працював два роки тому.

Перші сто днів українці побачили кадрові зміни попри обіцянку не влаштовувати кадрові чистки. Протистояння з секретаріатом президента попри попередні заяви про бажання працювати злагоджено та цілу низку серйозних економічних рішень.

За час прем`єрства Януковича було ухвалено рішення про підвищення житлово-комунальних тарифів. За цей час до 130 доларів за кубометр подорожчав газ і на 15% здешевів бензин, попри те, що ціни на нафту у світі впали ще більше.

Як кажуть соціологи, українці поки що не визначилися остаточно з тим, який бал поставити зусиллям уряду Януковича. Як свідчить опитування центру «Софія», позитивно оцінюють діяльність уряд Януковича 13 відсотків українців. Чверть важає, що необхідно ще подивитися на роботу уряду, аби його оцінювати. Натомість сам прем`єр сьогодні залишається лідером громадської довіри - чверть українців йому довіряють повністю, тоді як не довіряють 28 відсотків.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG