Овчаренко на чолі КС це частина узурпації влади - нардеп "Батьківщини"

Your browser doesn’t support HTML5

(Chapdan) Gana prezidenti Jon Dramani Mahama, Gana Moliya vaziri Set Terkper, AQSh Davlat kotibi Jon Kerri va Ming yillik muammosi korporatsiyasi rahbari Dana Hayd AQSh Davlat departamentida o'tgan yig'inda, Vashington, 5-avgust, 2014-yil.

Влада боїться протистояння і бачить, що перемогти зможе лише за рахунок нечесних дій
Призначення головою Конституційного Суду України В'ячеслава Овчаренка є частиною поступової узурпації влади. Про це в інтерв'ю "Голосу Америки" заявив Дмитро Андрієвський, народний депутата від фракції "Батьківщина", який зараз перебуває у Вашингтоні.

"Призначення Овчаренка є свідченням того, що влада сьогодні боїться протистояння і бачить, що перемогти зможе лише за рахунок нечесних дій", - заявив Дмитро Андрієвський.

"Ми бачимо, що поруч із перетворенням правоохоронних органів у систему тиску на опозицію, відбуваються і перетворення у судовій гілці влади. Відбувається поступова узурпація влади"

Андрієвський також висловив переконання, що українська міліція потребує реформування.

"Міліція все більше втрачає свою правоохоронну функцію і використовується для тиску на громадян", - зазначив народний депутат.

"Однією з форм реформування може бути люстрація", - заявив народний депутат.

"Ми могли бачити досвід Грузії, де реформа міліції була проведена досить швидко. Головне тут - політична воля з боку держави", - вважає Андрієвський.