Спеціальні потреби

Рік Санторум – переможець праймеріз в Алабамі та Міссісіпі


Рік Санторум
Рік Санторум

Претендент на кандидатуру в президенти США від Республіканської партії Рік Санторум здобув перемогу на попередніх виборах, які відбулися у вівторок в Алабамі та Міссісіпі. Перемога у цих південних штатах посилює позицію Санторума, як головного суперника Мітта Ромні, який лідерує у перегонах між республіканцями.

У цих двох консервативних штатах Санторум здобув перемогу з незначною перевагою над колишнім спікером Палати представників Ньютом Ґінґричем, який посів друге місце, і Ромні, який опинився третім.

Виступаючи на зібранні його прихильників, колишній сенатор від штату Пенсільванія Санторум заявив, що настав час, щоб консерватори об’єдналися і посилили свої шанси на перемогу на листопадових президентських виборах.

Хоча він не виграв праймеріз в Алабамі та Міссісіпі, Ромні здобув перемогу на Гаваях і в Американському (Східному) Самоа, де у вівторок відбулися республіканські партійні збори – кокуси.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG