Спеціальні потреби

Держсекретар США та глава МЗС Ірану зустрінуться в Нью-Йорку


Мохаммад Джавад Заріф
Мохаммад Джавад Заріф
Міністр закордонних справ Ірану Мохаммад Джавад Заріф зустрінеться з державним секретарем США Джоном Керрі, коли він приєднається до п'яти постійних членів Ради Безпеки ООН і представників Німеччини для обговорення проблем, пов'язаних з іранською ядерною програмою. Очікується, що зустріч відбудеться у четвер.

Нагадаємо, що на засіданні, запланованому на 26 вересня, високопоставлені представники зовнішньополітичних відомств США та Ірану зустрінуться вперше за шість років. США та Іран розірвали дипломатичні відносини понад 30 років тому.

Раніше верховний представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон охарактеризувала свої консультації з Джавадом Заріфом, а також з главами зовнішньополітичних відомств Великобританії і Франції, що відбулися напередодні відкриття Генеральної Асамблеї ООН, як «конструктивну дискусію».
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG