Спеціальні потреби

Недостатня інформації перешкоджає діловим зв’язкам з Іраном


Сполучені Штати і три європейські союзники – Великобританія, Франція і Німеччина – кажуть, що вони хочуть усунути будь-яке збентеження щодо того, які інвестиції і ділові угоди дозволені після досягнення ядерної угоди з Іраном.

Державний департамент США заохочує фірми звертатися прямо до урядів, а не утримуватися від ділових можливостей з приводу невідповідного сприймання чи недостатньої інформації.

Сполучені Штати і Європейський Союз скасували більшість санкцій щодо Ірану у січні цього року після того, як Тегеран погодився скоротити свою ядерну програму.

Однак деякі компанії та установи і далі непевні що дозволене, і що не дозволене, стримуючись від інвестицій і торгівлі з Іраном.

Президент Барак Обама заявив, що коли Іран випробовує балістичні ракети з виписаними на них гаслами, що закликають до знищення Ізраїлю, в ділових колах це викликає деяку знервованість.

Дивіться також: Політику санкцій проти Росії немає сенсу переглядати - Лінкявічюс

Політику санкцій проти Росії немає сенсу переглядати - Лінкявічюс. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG