Спеціальні потреби

Ромні і Обама зрівнялися у рейтингах


За два тижні до президентських виборів у США кандидат від республіканців Мітт Ромні, фактично, зрівнявся у рейтингах з чинним президентом Бараком Обамою.

«Чи важливі дебати? Так, вони відіграють важливу роль. Ромні виграв перші дебати і його рейтинги підскочили. Він кардинально змінив хід своєї виборчої кампанії».
Джон Ейвлон,
Колумніст видання «Newsweek»
За висновками оглядачів, саме президентські дебати додали кампанії Мітта Ромні позитивної динаміки на останній стадії перегонів. Зараз кандидати готуюся до своїх останніх дебатів, що відбудуться у понеділок. Колумніст видання «Newsweek» Джон Ейвлон говорить так:

«Цей рік дав чітку відповідь на питання: «Чи важливі дебати?» Так вони грають важливу роль. Ромні виграв перші дебати і його рейтинги підскочили. Він кардинально змінив хід своєї виборчої кампанії. Обама виступив сильно на других дебатах. Тому треті дебати будуть вирішальними. Головною темою на них буде міжнародна політики. Хоч ця тема і не є такою популярною серед виборців, це одне з найважливіших завдань, які виконує президент».

Зважаючи на таку щільну боротьбу між двома кандидатами ОБСЄ оголосило, що надішле своїх спостерігачів на вибори, щоб переконатися в чесності голосування. Спостерігачі прибудуть з Німеччини, Франції, Сербії, Казахстану, Білорусі і України.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG