Спеціальні потреби

Ромні та Обама встановили рекорд на Twitter-і


Ромні та Обама встановили рекорд на Twitter-і
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:06 0:00
Direct link

Ромні та Обама встановили рекорд на Twitter-і

За даними сайту Twitter, в ході дебатів користувачі щохвилини лишали більше ста тисяч повідомлень. Для порівняння звичайна активність на сайті становить кілька тисяч повідомлень на хвилину.

Одне два покоління тому, ми чекали наступного ранку, щоб дізнатись, що сталось в ході виборчої кампанії. Сьогодні ми отримуємо новини та коментарі щодо них в реальному часі на Twitter
представник сайту Twitter
Вибори президента США сприймаються американцями як доленосні. Про це свідчить небувалий ажіотаж навколо дебатів, як між кандидатами у президенти Бараком Обамою та Міттом Ромні так і між ймовірними віце-президентами, республіканцем Полом Раяном та демократом Джо Байденом.

Дослідники з Центру Пью днями повідомили, що кожен десятий американець одночасно слідкував за дебатами по телебаченню та на екрані свого комп’ютеру чи мобільного.

Так, Келі Болтон, студентка Центрального Коледжу у місті Денвіл у штаті Кентукі, де цього тижня відбулись дебати між другими номерами команд Барака Обами та Мітта Ромні. Келлі, отримує останні політичні новини не з телебачення чи традиційних джерел інформації, а просто з мобільного.

Джерелами інформації для Келі є соціальні мережі Twitter та Facebook, якими американці все активніше користуються зі своїм мобільних телефонів.

"Всю інформацію я отримую в реальному часі. Так я першою дізнаюсь, якими є рейтинги кандидатів, та що кажуть Обама та Ромні", - каже студентка.

Адам Шарп, який представляє сайт Twitter, каже, що під час президентських дебатів трафік сайту зростає в 100 раз. Від тисячі повідомлень на хвилину до понад сотні тисяч.

"Одне два покоління тому, ми чекали наступного ранку, щоб дізнатись, що сталось в ході виборчої кампанії. Сьогодні ми отримуємо новини та коментарі щодо них в реальному часі на Twitter", - розмірковує Шарп.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG