Спеціальні потреби

Австралійське подружжя відвідало місце загибелі доньки в Україні


25-ти річна Фатіма Дизчинські, 17 липня прямувала на борту малайзійського літака рейсу MH17 до рідної Австралії із зупинкою в Малайзії. Подорож закінчилась у небі над східною Україною, де літак було збито. Батьки дівчини першими з родичів загиблих добрались до місця трагедії. Вони приїхали до підконтрольної сепаратистам зони ігноруючи застереження австралійського уряду.

«Вона була життєрадісною людиною», говорить про свою єдину дитину мати дівчини Ангела перебуваючи на місці катастрофи літака.

За словами матері, Фатіма навчалась у Нідерландах на спеціальності аерокосмічної інженерії. Вона летіла додому провідати родину. Подружжя принесло з собою квіти і розплакалось потрапивши на місце де розкидані залишки літака. Як будь-які батьки, вони сподіваються, що їх дитина якимось чудом вижила.

Перед тим, як прибути на Донбас, подружжя Дизчинських відвідало Голландію, аби надати зразки ДНК та медичні документи для ідентифікації тіла їх доньки. Згодом вони долетіли до Києва звідкіля добрались до воєнної зони без будь-якого військового супроводу.

Щонайменше 39 громадян Австралії загинуло на борту рейсу MH17. Уряд Австралії оголосив про плани надіслати до зони катастрофи 190 озброєних поліцейських та певну кількість спеціалістів для збору інформації та залишків загиблих.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG