Спеціальні потреби

Автомобіль наїхав на натовп пішоходів в Нью-Йорку


Автомобіль врізався в натовп пішоходів в самому центрі Нью-Йорка. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:41 0:00

Автомобіль врізався в натовп пішоходів в самому центрі Нью-Йорка. Відео

За повідомленням, одна особа загинула і щонайменше 13 зазнали поранень

Автомобіль врізався в натовп пішоходів в самому центрі Нью-Йорка. Інцидент стався незадовго до полудня на одній з найпопулярніших площ міста - Таймс-сквер - зазвичай переповненій туристами.

Як повідомили очевидці, червона Honda на повному ходу врізалася в групу людей на перетині 43-ої вулиці і 7-го авеню, після чого зачепилася за стовпчики огорожі, і майже перекинулася.

Водій «Хонди», 26-річний уродженець Бронкса, опинився в пастці в машині. Пожежникам довелося застосувати спеціальні засоби для того, щоб розкрити автомобіль. Винуватець аварії затриманий, і доставлений в одну з міських відділень поліції. Представники міської поліції повідомили, що раніше його двічі затримували за водіння в нетверезому стані і інші правопорушення.

На місце події приїхали губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо і мер міста Білл Деблазіо. Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що президент Трамп був проінформований про інцидент.

За повідомленням пожежної служби Нью-Йорка, в результаті інциденту загинула 1 людина, ще як мінімум 13 отримали травми різного ступеня тяжкості. Поліція Нью-Йорка вже заявила, що не має підстав кваліфікувати подію, як теракт.

Дивіться також: Європарламент підписав документ про безвізовий режим із ЄС для України

Європарламент підписав документ про безвізовий режим із ЄС для України. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:47 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG