Спеціальні потреби

«Волонтери Америки» допомагають бідним родинам у День подяки


Родинам, які потерпають через економічну кризу і не мають жодного доходу, досить важко назбирати грошей на святковий стіл. Дещо виправити таку ситуацію взялася одна з доброчинних організацій у місті Денвер, штат Колорадо. «Волонтери Америки» готують цілі коробки з традиційною святковою їжею для найбідніших родин. Так Родні Каннінгем, який допомагає в цій організації, завантажує коробки з їжею для бідних. Одну з коробок він візьме собі, щоби зробити приємний сюрприз дітям та онукам:

«Ця коробка з харчами на День подяки для нас багато значить. Я не отримую талонів на харчі, тож ця організація моя єдина надія. Цього року я матиму індика за святковим столом», – говорить Родні.

До стандартного набору харчів на День подяки входять всі традиційні продукти, які повинні бути на святковому столі. У цьому році, каже Родні, попит на них більший ніж будь коли:

«Бо дуже погана економіка і багато людей сьогодні недоїдають. Дехто взагалі немає що їсти».

Джим Вайт – директор зі зв’язків з громадськістю цієї благодійної організації розповідає, що їм багато допомагають місцеві жителі.

«Ці люди принесли сюди майже 150 тонн їжі. Але, як ви розумієте, потрібно не мало харчів щоби наповнити їжею 1500 коробок. Сюди входять і ягоди, і гарбуз, і свіжа городина, і в додаток до всього ми надаємо ще й замороженого індика на 7 кілограмів», – говорить він.

Джим додає, що День подяки це не просто святкова вечеря:

«В якій би ситуації ми не були, ми всі маємо за що дякувати. І слово «подяка» слід було б розглядати як дієслово, а не іменник. Адже чи не найкраща подяка – це допомогти у цей день комусь, хто дуже потребує допомоги».

Тим часом Родні в його роботі найбільше подобається робити приємне людям, які потребують допомоги.

«Вони дуже щасливі. І я щасливий з того, що можу побачити усмішки на їх обличчях», – радіє він.

А це саме те, каже Родні, що заохочує його працювати волонтером.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

США: Дайджест головних подій тижня. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00
XS
SM
MD
LG