Спеціальні потреби

Ізраїль звинувачує Іран у причетності до трьох терактів


Тайські поліцейські з’ясовують причини вибуху
Тайські поліцейські з’ясовують причини вибуху

Влада Таїланду продовжує розшуки ще щонайменше двох осіб, причетних до організації та скоєння вибухів на початку тижня у Бангкоку. За словами поліцейських, мішенню нападників були ізраїльські дипломати.

Двоє іранських чоловіків було заарештовано відразу після вибухів у вівторок у столиці Таїланду. Третій підозрюваний був арештований у середу в Малайзії у міжнародному аеропорту. Поліцейські кажуть, що один із двох підозрюваних, які перебувають у розшуку, був помічений на відеоматеріалі, знятому камерою у будинку, де стався перший вибух.

Тайський шеф поліції заявив, що знайдені вибухові речовини схожі на ті, які було використано під час нападів на ізраїльських дипломатів в Індії та Грузії.

Внаслідок теракту у Таїланді було поранено четверо цивільних. Така ж кількість людей зазнала травм внаслідок нападу у Нью-Делі. А замінований автомобіль у Тбілісі вдалося знешкодити.

Ізраїль звинувачує Іран у причетності до усіх трьох нападів. Тегеран відкидає звинувачення і каже, що Ізраїль намагається зруйнувати дружні відносини між Іраном та Таїландом.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG