Спеціальні потреби

Білий дім шукає підтримки в Конгресі для удару проти Сирії


На прохання президента Обами високопоставлені американські офіційні особи даватимуть свідчення перед комітетом Сенату, щоб отримати його підтримку для проведення військових заходів проти Сирії.

Державний секретар Джон Керрі, міністр оборони Чак Гейґел і голова об’єднаного комітету начальників штабів Збройних сил генерал Мартін Демпсі даватимуть свідчення перед комітетом із закордонних справ.

Президент Обама вже раніше заявив, що він хоче схвалення Конгресом започаткування військових ударів проти Сирії з приводу імовірного застосування нею хімічної зброї проти свого цивільного населення.

Службовці Білого дому продовжують наради за закритими дверима із законодавцями, щоб спонукати їх підтримати план президента Обами.

Сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Ґрем заявили, що вони заохочені після зустрічі з президентом у понеділок, але що вони хочуть бачити деякі зміни в президентському плані.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG