Спеціальні потреби

Суперкубок: Baltimore Ravens здобули перемогу над San Francisco 49ers


Команда Baltimore Ravens здобула перемогу над San Francisco 49ers з рахунком 34:31 у Суперкубку - фінальному матчі за звання чемпіона Національної футбольної ліги, який відбувся ввечері в неділю.

На початку гри здавалося, що балтиморська команда йде до легкої перемоги, коли Джакобі Джоунс повторив рекорд Суперкубка, здійснивши кікофф-повернення на 108 ярдів, довівши рахунок до 28:6.

Однак незабаром на величезному критому стадіоні Superdome в Новому Орлеані раптово згасло світло, і гра була припинена. Матч відновився після 35-хвилинної перерви. Поки що неясно, що стало причиною відключення електроенергії.

Коли гра продовжилася, то San Francisco 49ers перейшли в стрімкий наступ з двома швидкими тачдаунами і до закінчення третьої чверті скоротили розрив у рахунку, довівши його до 28:23. В останній чверті команді з Сан-Франциско вдалося скоротити розрив всього до двох очок, але це було все.

В останні хвилини San Francisco 49ers намагалися вирвати перемогу, зробивши тачдаун, але завершити передачу їм таки не вдалося.

Телевізійну трансляцію Суперкубка дивилися понад 100 мільйонів людей в США і у всьому світі.

Особливу інтригу цього матчу надавав сімейний аспект. Вперше в історії чотирьох основних спортивних ліг США - футбольної, бейсбольної, баскетбольної і хокейної - у фінальній грі зустрілися команди, тренерами яких є рідні брати.

Джон Гарбо (Baltimore Ravens) і його молодший брат Джим Гарбо (San Francisco 49ers) - одні з кращих професіоналів у своїй справі.

У перерві в середині матчу глядачі побачили ціле розважальне шоу з музикою, танцями, феєрверками і спецефектами. Коронним номером програми став виступ популярної співачки Бейонсе.






  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG