Спеціальні потреби

У Слов’янську триває заворушення


У Слов’янську триває заворушення
У Слов’янську триває заворушення

За повідомленням Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області, у суботу о 9:00 у місті Слов`янську було захоплено будівлю міліції.

«На двох мікроавтобусах до міськвідділу під`їхала група невідомих осіб і відкрила безладний вогонь по будівлі і вікнах. Потім, зачепивши гаками, прив`язаними до автобусів, решітки двох вікон міськвідділу, вони їх відірвали і увірвалися до приміщення. Застосувавши сльозогінний газ і димові шашки, нальотчики проникли в чергову частину. Троє співробітників міліції при цьому отримали легке отруєння газами. На даний момент в будівлі міськвідділу знаходиться близько 20 озброєних людей, які представилися ініціативною групою Донецької республіки. Всіх співробітників міліції загарбники з будівлі випустили», − йдеться в повідомленні.

Також в МВС повідомляють, що учасникам мітингу, що проходив у місті (близько 500 людей), ці люди запропонували озброюватися захопленою в міліції зброєю, чим ті зараз і займаються».

"Мета захоплення режимної установи - зброя (в ДЧ зберігалося понад 20 одиниць автоматів, понад 400 пістолетів ПМ і патрони до них)", - повідомляє міністерство.

Ця ж ініціативна група озброєних людей також захопила в Слов'янську адміністративну будівлю СБУ.

Вирішується питання щодо кваліфікації дій нальотчиків. Сьогодні мер цього міста Неля Штепа оголосила в ефірі телеканалу, що місто готується до проведення референдуму.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG