Спеціальні потреби

ІТАР-ТАРС: заарештовано людину відповідальну за вибух у Владикавказі


Вибух 9 вересня у Владикавказі.
Вибух 9 вересня у Владикавказі.

Російське інформаційне агентство ІТАР-ТАРС повідомляє, що правоохоронні органи в Інгушетії заарештували людину запідозрену в причетності до організування самогубного нападу у Владикавказі. В результаті вибуху у вересні в столиці Північної Осетії загинуло 18 осіб, а багато зазнали поранень.

Як сказано, з посиланням на джерела Федеральної служба безпеки Інгушетії, ім’я затриманої особи Юсуп Дзангієв, якому 29 років.

У жовтні правоохоронці ідентифікували 5 осіб, запідозрених у цьому нападі, яких пов’язують із бандою ватажка Доку Умарова, що веде діяльність в кавказькому регіоні.

Зразу ж кілька годин після вибуху бомби, що стався 9 вересня на відкритому ринку у Владикавказі, президент Дмитро Медведєв і прем’єр-міністр Володимир Путін пообіцяли, що відповідальні за цей напад люди будуть затримані.

У 1999 році на цьому ж самому ринку від вибуху бомби загинуло понад 50 осіб.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG