Спеціальні потреби

Мітт Ромні здійснює закордонне турне


Кандидат у президенти США Мітт Ромні мав зустріч у четвер у Лондоні з прем’єр-міністром Великобританії Дейвидом Камероном. Ромні здійснює свою першу закордонну поїздку в якості кандидата на посаду президента США від Республіканської партії.

Мітт Ромні прибув у Лондон у середу і візьме участь в урочистій церемонії відкриття Олімпіади у п’ятницю. Відтак він вирушить в Ізраїль, де запланована зустріч з прем’єр-міністром Беньяміном Нетаньягу. Свій закордонний візит Ромні завершить відвідинами Польщі.

Передвиборче турне президентського кандидата Ромні має на меті привернути увагу громадськості до його позицій щодо зовнішньополітичного курсу США.

Результати опитувань громадської думки вказують на те, що американці вважають президента Барака Обаму більш кваліфікованим ніж Ромні вести закордонну політику США. Одначе, бізнесмен і колишній губернатор Мітт Ромні користується перевагою коли йдеться про справи пов’язані з економікою.

Президентські вибори у Сполучених Штатах відбудуться 6 листопада.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG