Спеціальні потреби

Ромні і Раян ведуть кампанію у важливих штатах


.
.
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Мітт Ромні і кандидат у віце-президенти конгресмен зі штату Вісконсин Пол Раян у понеділок ведуть кампанію у двох важливих штатах, які можуть вирішити президентські вибори в листопаді цього року.

Мітт Ромні веде кампанію у південному штаті Флорида, тоді як Раян у середньо-західному штаті Айова.

В неділю вони виступали на зустрічах з виборцями у насамперед у штаті Північна Кароліна, а опісля у рідному штаті Раяна – Вісконсині. Обидва штати вважаються надзвичайно важливими у змаганні за Білий дім.

Раян заявив прихильникам: «Ми можемо повернути країну на правильний шлях. Ми можемо повернути наших людей до праці. Ми можемо сплатити позики, щоб дати нашим дітям кращий рівень життя».

Президент Барак Обама, виступаючи в неділю у рамках заходів збирання коштів на виборчу кампанію, назвав Раяна «порядною людиною» і «сім’янином», який «чітко представляє плани губернатора Ромні», плани, з якими президент Обама «в основі» не погоджується.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG