Спеціальні потреби

Здійснено атаку на автоцистерну з пальним для військ НАТО


Здійснено атаку на автоцистерну з пальним для військ НАТО
Здійснено атаку на автоцистерну з пальним для військ НАТО

Пакистанські офіційні особи повідомили, що в північно-західному районі країні здійснено атаку на ще одну автоцистерну з пальним для військ НАТО в сусідньому Афганістані. Офіційні особи кажуть, що закладена під машиною вибухівка спрацювала у вівторок неподалік прикордонного пункту в племінному районі Хайбер. Не було повідомлень про жертви.

Від минулого тижня було щонайменше п’ять атак на автоколони НАТО з постачанням. Відповідальність за дві атаки взяло на себе угруповання Талібан.

Тимчасом у районі Торхум вантажні машини очікують на дозвіл відбути до Афганістану. У четвер Пакистан перекрив прикордонний пункт після того, як у рейді вертольотів НАТО через кордон – як твердить пакистанська сторона – загинуло троє солдатів. Інцидент стався в районі Куррам. Пакистанські офіційні особи дали зрозуміти, що шлях постачання для коаліційних військ буде відкрито цього тижня.

Недавні вторгнення військ НАТО і різке збільшення атак з використанням безпілотних літаків, які здійснюють рейди над Пакистаном, збільшили напруження між коаліційними військами та Ісламабадом.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG