Спеціальні потреби

Колишній президент Пакистану Мушарраф залишиться під арештом ще на два тижні


У п’ятницю пакистанський суд доручив затримати під арештом на два тижні колишнього президента країни Первеза Мушаррафа. Його звинувачують у відповідальності за операцію на екстремістську мечеть у 2007 році.

Рішення в цій справ зроблено через кілька годин після того, як суд відкинув прохання, щоб колишнього лідера поставити у список, який запобіг би йому залишити країну.

Пакистанські органи влади арештували Мушаррафа в четвер, наступного дня після того, як його було звільнено на поруки в останній найважливішій справі проти нього. Це викликало побоювання, що він міг би залишити країну.

Мубарака звинувачують у тому, що він доручив провести рейд на мечеть в Ісламабаді у 2007 році для придушення озброєних екстремістів. У результаті рейду загинули мусульманський духівник і десятк інших людей.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG