Спеціальні потреби

Віта Семеренко здобула першу медаль для України


Віта Семеренко
Віта Семеренко
Віта Семеренко здобула бронзу у жіночому спринті з біатлону. Перемогу у гонці на 7.5 кілометрів святкувала представниця Словаччини Анастасія Кузьміна. Народжена в Росії спортсменка стала першою жінкою в історії біатлону, яка зуміла захистити чемпіонство в індивідуальній олімпійській гонці. Анастасія святкувала перемогу на цій дистанції чотири роки тому у Ванкувері. Другою цим разом фінішувала росіянка Ольга Вілухіна.

Збірна Росії з фігурного катання перемогла у першому командному змаганні фігуристів в історії Олімпійських ігор. Другими фінішували канадці, а бронза дісталась збірній Сполучених Штатів.

Американці, у свою чергу, перемогли в іншому дебютному виді змагань. Джеймі Андерсон виграла золоту медаль у жіночому слоупстайлі, днем раніше, у чоловіків у цьому новому виді, перемогу святкував Сейж Котсенбург.

Станом на неділю, Норвегія лідирує за кількістю здобутих нагород. Спортсмени цієї країни завоювали 7 медалей. Голландці, американці, канадці та росіяни отримали по чотири олімпійські нагороди.


Джеймі Андерсон
Джеймі Андерсон
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG