Спеціальні потреби

Барак Обама говорив про страсті Христові на молитовному сніданку


У Білому домі відбувся передпасхальний молитовний сніданок, під час якого Барака Обама зазначив, що переказ про страждання Христа і про його воскресіння з мертвих допомагає йому долати труднощі, якими рясніє життя президента.

На процитовані Обамою слова Ісуса з Євангелії: «У світі будете мати скорботу», присутні на молитовному сніданку релігійні лідери вигукнули «Амінь».

Президент зізнався, що іноді відчуває сумніви з приводу призначення, визначеного для нього Творцем. За словами Обами, це відбувається, коли він думає про страждання Ісуса напередодні розп'яття і про перемогу Христа над смертю.

Барак Обама вже втретє влаштовує передвеликодній молитовний сніданок. Президент жартома сказав, що хотів знайти «трохи спокою перед бурею», адже у понеділок двері Білого дому відчиняться для тисяч дітей, що братимуть участь у пасхальних веселощах у президентській резиденції.

Більшість християн у США святкують Великдень за Григоріанським календарем. Цьогоріч це свято випадає на 8-ме квітня.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG