Спеціальні потреби

Темп підготовки до запуску ракети КНДР дещо сповільнився


За даними одного американського аналітичного центру, підготовку до планованого запуску північнокорейської ракети дальнього радіусу дії можливо сповільнено через великий сніг.

Мозковий інститут США-Корея при Університеті Джонса Гопкінса повідомив, що нові супутникові фотографії вказують, що темп підготовки на космодромі Сохе проходить «дещо повільніше, ніж про це раніше повідомлялося».

Експерт з вивчення супутникових знімків Ник Гансен написав на веб-сайті інституту, що на фотографіях, знятих у вівторок, не видно на полігоні жодних слідів після того, як випав великий сніг.

Одначе, Гансен сказав, що незважаючи на затримку через погоду, КНДР може завершити підготовку до запуску балістичної ракети зі штучним супутником, згідно з планом у період між 10 і 22 грудня.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG