Спеціальні потреби

Поховання загиблих через коронавірус на найбільшому у Бразилії цвинтарі у Сан-Паулу, 22 травня 2020 (REUTERS/Amanda Perobelli)
Поховання загиблих через коронавірус на найбільшому у Бразилії цвинтарі у Сан-Паулу, 22 травня 2020 (REUTERS/Amanda Perobelli)

Головне про коронавірус. 23 травня

Бразилія стала новим епіцентром захворювання на коронавірус і за кількістю інфікованих вийшла на третє місце після США та Росії

  • У світі офіційно зафіксовано понад 5 мільйонів випадків COVID-19 і понад 338 тисяч смертей за даними університету Джонса Гопкінса.
  • За останню добу у Бразилії зафіксували понад 20 тисяч нових випадків коронавірусу. Лише Росія та США мають більшу кількість заражених.
  • У США вже понад 1.6 мільйонів випадків COVID-19.

Американець сказав, що хворий на COVID-19 і плюнув на поліцейських. Тепер йому загрожують обвинувачення у тероризмі

31-річний Джеймс Джамал Каррі постане перед звинуваченнями у тероризмі за те, що, заявивши, що хворий на коронавірус, кашляв і плював на офіцерів поліції у місті Сейнт Петерсбург у штаті Флорида. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Читайте більше тут

Лос-Анджелес, Вашингтон, Чикаго - три епіцентри коронавірусу, каже Білий дім

Епіцентрами коронавірусу у США лишаються три великі міста - Лос-Анджелес, столиця Вашингтон та Чикаго. Про це повідомила Дебора Біркс, координаторка оперативної групи Білого дому для боротьби з коронавірусом.

Вона звернулась до Центрів із боротьби та запобігання хвороб США з проханням розслідувати, чому в цих містах не зменшується рівень захворювання, незважаючи на дію указу про обов'язкове соціальне дистанціювання та обмеження у пересуванні мешканців.

“Попри те, що Вашингтон лишається закритим, Лос-Анжелес лишається закритим, Чикаго лишається закритим, ми досі спостерігаємо випадки захворювання”, - заявила Біркс у п'ятницю під час брифінгу у Білому домі.

Читайте більше тут

У Британії тестують власні системи відстежування вірусу. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:38 0:00

Більше

XS
SM
MD
LG