Спеціальні потреби

Назар Холод: «Влада загнала себе у тупик з якого немає простого виходу»


В Україні проходять акції невдоволення політикою влади. Під Верховною Радою у четвер зібралося, за різними повідомленнями, від 3 до 5 тисяч людей. Учасники акцій вимагають відставки прем’єр-міністра, розпуску Верховної Ради та висловлюють своє невдоволення новим законопроектом про вибори народних депутатів. Учасники Форуму громадських організацій анонсували, що люди вийдуть на акції до кожної обласної, районної, міської чи селищної ради. У разі невиконання їхніх вимог учасники акції обіцяють провести 1 грудня загальнонаціональний страйк.

Водночас влада повідомляє про успішні реформи в Україні. Зокрема за оцінкою уряду ріст економіки України у минулому кварталі перевищив 6%.

Наскільки реалістичними є прогнози щодо стабільності української економіки і як вони можуть позначитись на благополуччі громадян у студії «Голосу Америки» розповів доктор економічних наук Назар Холод.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG