Спеціальні потреби

Китай і Росія відкинули американський звіт про торгівлю людьми


Китай і Росія гостро зареагували на американський звіт, у якому обидві країни зараховано до тих, які найгірше борються з торгівлею людьми для секс-індустрії і примусової праці.

В оприлюдненому в середу звіті про контрабанду людей Державний департамент понизив Росію і Китай до найнижчої можливої позначки, разом з Північною Кореєю та Іраном.

У четвер представник Міністерства закордонних справ Китаю назвав звіт одностороннім, кажучи, що Вашингтон повинен «об’єктивно і безсторонньо» глянути на свої спроби боротьби з контрабандою людьми.

У Москві Міністерство закордонних справ висловило думку, що Державний департамент попросту оцінює окремі країни відповідно до рівня прихильності до Вашингтона. Воно також погрозило вдатися до відплатних санкцій, які можуть виникнути у зв’язку з такою оцінкою Росії у цій сфері.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG