Спеціальні потреби

На фото: розпилення дезінфікуючого засобу на вулиці у Карачі, Пакистан 4-го травня
На фото: розпилення дезінфікуючого засобу на вулиці у Карачі, Пакистан 4-го травня

Головне про коронавірус. 9 травня

У речниці віцепрезидента США Майка Пенса, Кейті Міллер діагностували коронавірус. Про це у п'ятницю журналістам повідомив президент США Дональд Трамп. Кейті Міллер також є дружиною одного із радників Трампа, Стівена Міллера

  • У США на поточний момент нараховується 1 284 708 хворих на коронавірус. 77 201 осіб померли
  • У речниці віцепрезидента США Майка Пенса, Кейті Міллер діагностували коронавірус. Про це журналістам повідомив президент США Дональд Трамп. Кейті Міллер також є дружиною одного із радників Трампа, Стівена Міллера
  • Представник служби віце-президента США Майка Пенса інфікований коронавірусом. Цю інформацію повідомляє агенція Bloomberg
  • Президент та віцепрезидент США пройшли тести та коронавірус і, як повідомляється, тести дали негативний результат
  • Повідомляється, що з початку квітня Білий дім почав щоденно тестувати на коронавірус Трампа й Пенса, а також усіх людей, які перебувають у близькому оточенні до перших осіб держави. Для цього використовують пришвидшені тестові набори, які на основі мазка з носа і дають результат за 15 хвилин. Водночас не всі працівники Білого дому постійно носять маски.
00:19 10.5.2020

Ілон Маск погрожує перенести виробництво "Тесли" з Каліфорнії, якщо не відновлять роботу бізнес

Бізнесмен Ілон Маск розкритикував штат Каліфорнія за те, що місцева влада не дозволяє його компанії “Тесла” відновити виробництво під час пандемії коронавірусу.

Читайте більше тут

21:34 9.5.2020

ЗМІ: Обама назвав роботу Трампа під час пандемії “абсолютно хаотичним провалом”

Колишній президент США Барак Обама назвав дії адміністрації Трампа у відповідь на пандемію коронавірусу “абсолютно хаотичним провалом”. Як повідомляє канал CNN, Обама розкритикував реакцію Білого дому на пандемію під час приватної розмови зі своїми колишніми помічниками. Його слова троє колишніх працівників Білого дому, які працювали у адміністрації Обами.

Читайте більше тут

20:31 9.5.2020

Кількість смертей від коронавірусу у США перевищила 77 000

Кількість смертей від коронавірусу у США перевищила 77 000, підрахували в університеті Джонса Хопкінса. У Сполучених Штатах з середини квітня реєструють у середньому по 2 000 смертей на день, не зважаючи на зусилля, покликані сповільнити поширення вірусу.

Читати більше тут

20:17 9.5.2020

2 000 доларів щомісячної допомоги американцям під час пандемії хочуть демократи у Конгресі

2 тисячі доларів щомісяця для кожного американця піч час пандемії - такий план порятунку ініціюють демократи у США. Республіканці, які мають більшість у сенаті, не підтримують ідею попри те, що президент Трамп заявляв раніше про наміри збільшити допомогу потребуючим в разі необхідності.

Читайте більше тут

Більше

XS
SM
MD
LG