Спеціальні потреби

Зірки Голлівуду рекламують мобільні ігри


Поява та стрімке розповсюдження сучасних мобільних телефонів та планшетних комп’ютерів створили новий ринок програмного забезпечення для них.

Цим прагнуть скористатися і у Голівуді, зірки якого освоюють новітні технології. Найбільше Агентство Талантів знайшло спосіб використати славу голлівудських зірок для створення і розкрутки мобільних ігор. Мет Козлов працює з таким зірками Голівуду як Дженніфер Лопес та кінорежисер Джон Ву:

«Я працюю з людьми, які були моїми кумирами у дитинстві. Небагато людей можуть таким похизуватися», - говорить Мет.

«Це надзвичайно перспективний ринок, на якому сотні мільйонів мобільних приладів».
Мет Козлов, керівник компанії «Moonshark»
Козлов керує компанією «Moonshark», що займається виробництвом ігор для мобільних телефонів та планшетних комп’ютерів. Він розповідає про потенціал цього ринку:

«Це надзвичайно перспективний ринок, на якому сотні мільйонів мобільних приладів. З цими приладами грають усі, від восьмирічних дітей до сорокарічних матерів».

На насиченому ринку виробників ігор маленька компанія Козлова вигідно відрізняється від інших. За його словами, вона є єдиним виробником мобільних ігор, який має підтримку найбільшого агентства талантів, котре представляє інтереси багатьох голлівудських зірок. Їх славу тут вирішили використати для створення і розкрутки ігор:

«Найбільша проблема компаній виробництва мобільних ігор, це показатися споживачу. Як зробити так, щоб люди знайшли саме вашу гру? Ми ж можемо зробити один дзвінок, і вже за тиждень обговорюємо нашу ідею з відомими людьми. Ніхто інший не надає такої можливості», - говорить Мет.

Так, Дженніфер Лопес бере участь у створенні та розкрутці однієї з перших ігор виробництва «Moonshark». Як розповідає директор з бізнес-розвитку агентства талантів Мет Мазео, у наш час його компанія не лише знаходить роботу для зірок і складає їх контракти, а й допомагає залучати новітні технології:

«Все більше наших клієнтів задумуються і повинні думати про сучасні технології, які необхідно залучати для розвитку кар’єри».

Спеціально для розвитку цього напрямку, агентство талантів створило п’ять технологічних компаній. Мет Мазео переконаний, що клієнти його компанії зможуть відкрити для себе нові способи розповсюдження власної творчості. Так кінорежисер Джон Ву співпрацює з агентством та компанією «Moonshark» над створенням гри-бойовика, яка обіцяє бути не менш захоплюючою ніж його фільми.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Реакції західних експертів на саміт BRICS. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:07:19 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG