Спеціальні потреби

Ґуґл змінює правила приватності


Ґуґл змінює правила приватності
Ґуґл змінює правила приватності

Компанія Ґуґл оголосила про запровадження єдиних для усіх своїх сервісів правил приватності. За словами керівників компанії, єдині правила дозволять користувачам більш чітко розуміти до якої саме приватної інформації про них Ґуґл отримує доступ.

Нові правила вступлять в дію 1 березня 2012-го року. З цього дня, пошуковий гігант також об’єднає в один документ дані про користувачів, залишених ними на різних рахунках у різних сервісах, що належать Ґуґлу, таких як: Gmail, YouTube, GoogleDocs тощо. Повніша інформація дозволить компанії краще надавати своїм користувачам пошукові послуги, а також більш адресно розподіляти рекламу серед цільової аудиторії.

Критики зауважують, що Ґуґл не дає користувачам можливості відмовитися від стеженням за їх активністю онлайн. Голова недержавної організації «Медіа здорового глузду» Джеймс Стеєр називає нові правила Ґуґл «такими, що розчаровують та лякають». На його думку користувачі, особливо діти та підлітки, мусять мати можливість відмовитись від того, щоб за кожним їхнім кроком онлайн слідкували.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG