Спеціальні потреби

Французькі посадовці повідомили, що запідозрений у нападі чоловік загинув


Після нападу Мохамеда Мера на дітей і рабина єврейської школи у французькому місті Тулуза
Після нападу Мохамеда Мера на дітей і рабина єврейської школи у французькому місті Тулуза

Французькі офіційні особи кажуть, що чоловік, запідозрений у вбивстві семи осіб, загинув після понад добового протистояння з поліцією в південному місті Тулуза. Міністр внутрішніх справ Франції заявив у четвер, що поліція вдерлася до квартири, в якій перебував 24-річний Мохамед Мера, який почав у них стріляти, після чого вискочив через вікно. У повідомленнях говориться, що в перестрілці двоє поліцейських отримало поранення.

Офіційні особи заявили, що раніше Мера висловив бажання «померти зі зброєю в руках».

Мера – француза алжирського походження – звинувачено у вбивстві в понеділок рабина і трьох дітей з єврейської школи в Тулузі, після чого він від’їхав на скутері. Французька поліція каже, що минулого тижня в Тулузі та недалекому містечку нападник використав цю саму зброю для вбивства трьох французьких солдатів африканського і карибського походження.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG